Reis tegen ontbossing in Indonesië!

-In actie komen tegen ontbossing? Reis met All for Nature naar Indonesië! –

Deforestation, REDD, palmolie en ontbossing in Indonesië. U wordt overspoeld met negatieve berichten. Iedereen realiseert zich dat het zo niet verder kan. Maar wat betekent dit nu precies voor de natuur en haar dierenleven? All for Nature Travel biedt twee reizen aan die inzicht geven in natuurbescherming: de Borneo Orang-oetan Conservation Tour en Indonesië de “Big 5”van Azië. BORNEO-Orangutan-Conservation-Tour

Beide reizen geven een uniek inzicht in de bescherming van zwaar bedreigde diersoorten als de Sumatraanse neushoorn, de orang-oetan, de kommodovaraan en de Sumatraanse tijger en laten u kennismaken met de ongerepte natuur van Indonesië!

Borneo Orang-oetan Conservation Tour
Deze reis is samengesteld in exclusieve samenwerking met de ‘Orangutan Foundation UK’.  Zo genieten slechts een klein aantal reizigers het voorrecht om achter de schermen te kijken van de orang-oetan bescherming in de weelderige regenwouden van Borneo.

Deze avontuurlijke reis geeft u zodoende niet alleen unieke kennis over het werk van de Foundation. Het geeft u ook de kans om oog in oog te staan met orang-oetans in hun kwetsbare leefomgeving. Uw inzichten zullen groeien over de essentiële rol van het regenwoud in het gevecht om het behoud van de orang-oetan. De lokale bevolking die in het regenwoud woont,  is hierbij ook een belangrijke factor. Hier hoort u meer over als u projecten bezoekt die lokale gemeenschappen ondersteunen bij het behoud van de orang-oetan.

Indonesië de “Big 5”van Azië
Deze reis is opgezet in exclusieve samenwerking met ‘Save Indonesia’s Endangered Species (S.I.E.S)’.  Van de regenwouden in Sumatra, waar de tijgers rondsluipen, tot aan de Aziatische olifanten en Sumatraanse neushoorn in afgelegen parken en het land van de draken in Komodo. Deze reis is werkelijk uniek in zijn soort! Onze exclusieve band met S.I.E.S. zorgt ervoor dat u in ongerepte natuurgebieden verblijft die niet zijn opengesteld voor het reguliere toerisme.Indonesian-Big-5

Een herbebossingproject op Sumatra staat op het programma. U kunt ook mee discussiëren over natuurbescherming met lokale dorpsbewoners. Tevens hoort u de problemen bij het fokken met de bijna uitgestorven Sumatraanse neushoorn. De de kans is bijzonder groot dat u dit extreem zeldzame dier kunt observeren in een speciaal opgezet reservaat. Uw zoektocht naar de bijna uitgestorven Sumatraanse tijger in hun sterk bedreigde leefgebied, onder begeleiding van lokale natuurexperts, zal u voor altijd bijblijven. De sporen zijn zeker aanwezig, de kans op een ontmoeting is echter gering. In deze reis is een bijdrage voor S.I.E.S. inbegrepen om hun cruciale werk te kunnen voortzetten.

Voor meer informatie over deze schitterende reizen en de bijdrage aan natuurbescherming: https://www.allfornature.nl/reizen/

Noot voor de redactie:

All for Nature Travel & Consultancy is opgericht in 2010. Geïnspireerd door haar eigen reizen en de maatschappelijke trends op het gebied van duurzaamheid besloot oprichtster Annemiek van Gijn ook haar bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld.
De duurzame reizen van All for Nature zijn gericht op avontuurlijke reizigers met een hart voor de natuur. Zij laten mensen direct kennismaken met natuurbeschermingsprojecten over de gehele wereld. De reizen dragen bij aan de bescherming van zwaar bedreigde diersoorten als de gorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda. En zij bieden de reiziger een eenmalig en bevoorrecht inzicht in natuurbescherming.

Naast reizen naar natuurbeschermingsprojecten geeft All for Nature ook advies aan bedrijven en natuurbeschermingsorganisaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam toerisme, natuurbescherming, fondsenwerving en sponsoring. www.allfornature.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek van Gijn,
E:
annemiek.vangijn@allfornature.nl, T:0348 448146 of 06 55536702.

Foto’s voor bij het artikel zijn op deze pagina te downloaden op.

Dit bericht is geplaatst in Persbericht. Bookmark de permalink.