Samenwerking met National Geographic

National Geographic Magazine en All for Nature Travel werken samen
in bescherming van natuur en biodiversiteit

Bij de bescherming van ongerepte natuur en haar dierenleven is bewustwording van cruciaal belang. Beelden, foto’s óf eigen reiservaringen zetten dit bewustwordingsproces in gang. National Geographic Nederland * België en All for Nature Travel werken samen bij de Emerging Nature Photographer Awards, ieder vanuit hun eigen expertise.

Fotografie toont kwetsbaarheid van de natuur

National Geographic introduceert de Emerging Nature Photographer Award, een aanmoedigingsprijs voor jonge fotografen (tot en met 35 jaar) die met hun werk willen bijdragen aan natuurbescherming en -bewustwording. De fotografieprijs valt in het kader van de Future for Nature Awards, een serie internationale prijzen die zijn bedoeld om jonge mensen te steunen en te stimuleren in hun natuurbeschermingswerk.

Natuurbescherming ter plekke zelf ervaren
De winnaar van de Emerging Nature Photographer Award krijgt de gelegenheid een project van één van de Future for Nature-winnaars te bezoeken en hierover een reportage voor National Geographic te verzorgen. Deze reis wordt gesponsord door All for Nature Travel,  gespecialiseerd in bijzondere natuurreizen naar zo’n 30 bedreigde diersoorten over de hele wereld. Duurzame reizen waarin projecten voor natuurbehoud centraal staan. Waar je als reiziger een exclusief inzicht in natuurbescherming krijgt van zwaar bedreigde diersoorten en hun leefomgeving. En waar in iedere reis een specifieke donatie opgenomen is voor een natuurbeschermingsproject.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.