Born to be Wild actie voor natuurbescherming

– Persbericht –

 Woerden, 28 november 2011

 Naar de film ‘Born to be Wild’ met All for Nature Travel

‘Born to be Wild’, een fantastische film over twee vrouwen met een hart voor natuurbescherming. De een heeft haar leven gewijd aan de opvang van olifanten en de ander, primatoloog Dr. B.M. Galdikas, zet zich in voor de orang-oetans op Borneo. All for Nature Travel geeft gratis kaarten weg op de Vakantiebeurs en het gebruikte filmkaartje is € 100 waard voor natuurbescherming van de bedreigde orang-oetans van Borneo.

Omniversum & All for Nature Travel
‘Born to be Wild’ draait vanaf oktober in het Omniversum in Den Haag. Zij laat door middel van fantastische en indrukwekkende beelden zien hoe mooi het is als deze olifanten en orang-oetans worden teruggebracht in de vrije natuur. All for Nature Travel laat reizigers natuurbescherming ter plekke ervaren en probeert zo inspiratie te bieden voor een betere wereld. “Onze Orang-oetan Conservationreis op Borneo gaat naar de orang-oetans in de regenwouden van Tanjung Puting en Camp Leakey en draagt bij aan het behoud van deze zeer bedreigde mensaap. De reizigers verblijven gedurende  7 dagen in een comfortabele lodge in de buurt van de Orangutan Foundation UK en de onderzoekers nemen hen iedere dag mee bij hun belangrijke werk. De link was dan ook snel gelegd.”, aldus Annemiek van Gijn van All for Nature Travel.

Het gebruikte filmkaartje is €100 waard voor natuurbescherming
Op de komende Vakantiebeurs geeft All for Nature Travel in samenwerking met het Omniversum kortingsbonnen weg voor deze film en iedere dag kunnen de eerste 20 geïnteresseerden helemaal gratis naar de film ‘Born to be Wild’.

Daarnaast kan iedere bezoeker van de film een forse bijdrage leveren aan natuurbescherming als hij de Orang- oetan Conservation Tour boekt bij All for Nature Travel. All for Nature Travel doneert  €100 extra aan de Orangutan Foundation UK. Voor de exacte actievoorwaarden gaat u naar de website van All for Nature en kijkt u bij nieuws: www.allfornature.nl

De reizen van All for Nature Travel gaan naar bedreigde dieren over de hele wereld en geven een uniek inzicht in natuurbescherming. Duurzaamheid staat centraal, evenals de bijdrage aan natuurbehoud.

De film ‘Born to be Wild’ draait nog tot de zomer in Den Haag. Voor de exacte tijden gaat u naar www.omniversum.nl . Omniversum streeft ernaar om kennis over het menselijk leven, de natuur en onze planeet op een bijzondere en indrukwekkende manier aan het publiek door te geven, kennis die met name essentieel is voor een duurzame samenleving.

Noot voor de redactie:

All for Nature Travel & Consultancy is opgericht in 2010. Geïnspireerd door haar eigen reizen en de maatschappelijke trends op het gebied van duurzaamheid besloot oprichtster Annemiek van Gijn ook haar bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld.
De duurzame reizen van All for Nature zijn gericht op avontuurlijke reizigers met een hart voor de natuur. Zij laten mensen direct kennismaken met natuurbeschermingsprojecten over de gehele wereld. De reizen dragen bij aan de bescherming van ernstig bedreigde diersoorten als de gorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda. En zij bieden de reiziger een eenmalig en bevoorrecht inzicht in natuurbescherming.

Naast reizen naar natuurbeschermingsprojecten geeft All for Nature ook advies aan bedrijven en natuurbeschermingsorganisaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam toerisme, natuurbescherming, fondsenwerving en sponsoring. www.allfornature.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemiek van Gijn,
E:
annemiek.vangijn@allfornature.nl, T:0348 448146 of 06 55536702

Dit bericht is geplaatst in Persbericht. Bookmark de permalink.