Presentatiedag 3 maart

Presentatiedag All for Nature Travel

Zaterdag 3 maart van 13:00 tot 16:30 bij Zwerfkei in Woerden

Meld u vrijblijvend aan!

Reizen met All for Nature Travel geeft een bevoorrecht inzicht in natuurbescherming. Elke reis is een unieke ervaring  en draagt bij aan het behoud van zwaar bedreigde dieren, als de reuzenpanda, cheeta, tijger, leeuw, jaguar en de berggorilla. U reist op comfortabel niveau in een klein, select, internationaal gezelschap van  6 – 10 personen.

Op zaterdag 3 maart houdt All for Nature Travel een presentatiedag en laat u kennis maken met haar duurzame reizen en bedreigde dieren over de hele wereld:

 • 13:00 uur        Ontvangst met koffie en thee
 • 13:30 uur        Spanje: Fotografiereis Iberische lynx
  De Iberische lynx is een van de meest bedreigde kattensoorten ter wereld. Fotograaf Marten van Dijl neemt u mee naar zijn habitat in Andalusië. De reis brengt u naar de laatste leefgebieden waar de lynx nog regelmatig wordt gezien en draagt bij aan zijn behoud.
 • 14:15  uur        India: Tijgerstudie Safari 
  Het gaat slecht met deze majestueuze koning van de jungle. Annemiek van Gijn is European Coordinator van TOFT for Tigers en zij laat u kennismaken met zijn leefomgeving, lokale projecten  en laat u zien hoe uw reis bij kan dragen aan de bescherming van de tijger.
 • 15:00 uur       Op het spoor van de Ethiopische wolf
  Fotograaf Marten van Dijl is net terug uit de Bale Mountains in Ethiopië en zwaar onder de indruk. Hij laat u zien hoe deze reis er, onder begeleiding van een expert van het Ethiopean Wolf Conservation Programme, uit zal zien.
 • 15:45 Galápagoseilanden in de voetsporen van Charles Darwin
  Na het eerste bezoek van Darwin, in 1835, blijven de Galápagoseilanden een levend laboratorium voor evolutie waar vogels en dieren geen angst kennen voor mensen. Annemiek van Gijn, oprichter van All for Nature, is hier in november geweest en presenteert graag de enige duurzame manier om deze unieke archipel te bezoeken.
 • 16:30 uur       Vragen en afsluiting

Heeft u interesse? Meld u dan nu vrijblijvend aan door het formulier in te vullen of neem contact op met All for Nature Travel op: 0348-448146
De ruimte is beperkt dus het is raadzaam om uw interesse op tijd door te geven.

Locatie:               Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden. Klik hier voor een routebeschrijving.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.