Met To the Arctic €100 korting op ijsberenreis!

– Persbericht –

Woerden, 18 juni  2012

Zelf kennismaken met de leefomgeving van de ijsbeer?
Het filmkaartje van To the Arctic is €100 waard op de reis van All for Nature Travel – 


To the Arctic gaat 25 juni in première bij Omniversum en volgt het leven van een moederijsbeer en haar twee zeven maanden oude jongen op de Noordpool. Voor degene die na het zien van deze film graag zelf wil kennismaken met de leefomgeving van de ijsbeer heeft All for Nature Travel een bijzondere reis samengesteld. Het gebruikte filmkaartje is € 100 waard als korting op deze ijsberenreis.

Bewustwording
De ijsbeer is het grootste roofdier op aarde en wordt desalniettemin zwaar bedreigd. Hij is het icoon geworden van klimaatverandering en zijn leefgebied op het ijs staat zwaar onder druk. De boodschap van de film is vooral bewustwording. Bewustwording door het zien op grootbeeld en het zelf ervaren door middel van een reis, liggen in elkaars verlengde en een samenwerking tussen Omniversum en All for Nature Travel was dan ook snel gevonden.

Meer dan 1000 ijsberen
Ieder jaar verzamelen zich meer dan duizend ijsberen rond de Hudsonbaai in het Canadese poolgebied. Zij gebruiken dit  als tussenstop voor hun jaarlijkse migratie naar het pakijs rond de Noordpool. In oktober en november biedt All for Nature Travel een reis aan naar dit fantastische spektakel:  Arctisch Canada – IJsberen gegarandeerd! De reiziger verblijft in de buurt van Churchill en met speciaal aangepaste toendravoertuigen trekt hij erop uit. De richtprijs is € 3785, exclusief internationale vlucht en inclusief een bijdrage aan het onderzoek van WNF.

€100 korting voor het gebruikte filmkaartje
De film To the Arctic draait vanaf 25 juni in Omniversum in Den Haag en het gebruikte filmkaartje is €100 waard als korting op deze reis. Meer informatie over deze actie en de ijsberenreis is te vinden op www.allfornature.nl/nieuws

De reizen van All for Nature Travel gaan naar bedreigde dieren over de hele wereld en geven een bevoorrecht inzicht in natuurbescherming. Duurzaamheid staat centraal, evenals de bijdrage aan natuurbehoud.

De exacte tijden van de film staan op www.omniversum.nl . Omniversum streeft ernaar om kennis over het menselijk leven, de natuur en onze planeet op een bijzondere en indrukwekkende manier aan het publiek door te geven, kennis die met name essentieel is voor een duurzame samenleving.

Noot voor de redactie:

All for Nature Travel & Consultancy is opgericht in 2010. Geïnspireerd door haar eigen reizen en de maatschappelijke trends op het gebied van duurzaamheid besloot oprichter Annemiek van Gijn ook haar bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld.
De duurzame reizen van All for Nature Travel zijn gericht op avontuurlijke reizigers met een hart voor de natuur. Zij laten mensen direct kennismaken met natuurbeschermingsprojecten over de gehele wereld. De reizen dragen bij aan de bescherming van ernstig bedreigde diersoorten als de gorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda. En zij bieden de reiziger een eenmalig en bevoorrecht inzicht in natuurbescherming.

Naast reizen naar natuurbeschermingsprojecten geeft All for Nature ook advies aan bedrijven en natuurbeschermingsorganisaties op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam toerisme, natuurbescherming, fondsenwerving en sponsoring. www.allfornature.nl

Voor meer informatie en foto’s kunt u contact opnemen met Annemiek van Gijn.

Dit bericht is geplaatst in Persbericht. Bookmark de permalink.