All for Nature staat op het Nationaal Sustainability Congres/ NSC 2012

Het Nationaal Sustainability Congres is het jaarlijks grootste evenement in Nederland op het gebied van duurzaamheid en MVO. Het event geeft zowel bedrijven als overheden inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en geeft de nieuwe generatie leiders  ideeën voor het bouwen aan een nieuwe toekomst.

All for Nature biedt inspiratie op het gebied van biodiversiteit als kans voor bedrijven. All for Nature Travel & Consultancy is winnaar van de Biodiversity Innovation Award 2011, die werd uitgereikt door het ministerie van EL &I.

All for Nature maakt een koppeling maken tussen bedrijven en natuurbeschermingsprojecten over de hele wereld. Zij geeft gericht advies over een natuurbeschermingsproject dat bij uw bedrijf of missie zou kunnen passen en zij organiseert duurzame reizen om bedrijven te inspireren en kennis te laten maken met de schoonheid en kwetsbaarheid van ongerepte natuur.

Bedrijven creëren op deze manier draagvlak in hun organisatie voor thema’s als biodiversiteit, ontbossing, REDD en klimaatverandering en maken deze inspanningen zichtbaar voor hun stakeholders.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.