All for Nature hoofdsponsor van de Dag van de Natuur


Dit jaar wordt al weer de derde Dag van de Natuur veiling georganiseerd in Burgers’ Zoo. Op 4 oktober staat de wereld niet alleen in het teken van de dieren, maar ook in dat van de leefgebieden waar zij in het wild voorkomen. Inmiddels hebben deze veilingen al bijna €200.000 opgebracht voor natuurbescherming.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen geïnteresseerden bieden op fantastische veilingstukken; waardevolle belevenissen die betrekking hebben op de natuur. Het geld dat hiermee wordt gerealiseerd komt volledig ten gunste van de projecten die tijdens het diner aan u worden voorgesteld. Directer kan uw bijdrage niet zijn.

Voor particulieren, voor bedrijven, voor iedereen is een passende belevenis gevonden.

Wat denkt u van een diner in Het Berenbos, een lunch met de legendarische Jane Goodall bekend van haar inzet voor de chimpansee of uw eigen hectare regenwoud met CO2 certificaat?

De veiling wordt georganiseerd door de Federatie van Internationale Natuurbescherming (FIN), die zich inzet voor kleine natuurbeschermingsorganisaties over de hele wereld. Natuurbeschermingsprojecten die bijvoorbeeld ook met All for Nature Travel te bezoeken zijn. De link naar hoofdsponsor was dan ook snel gelegd.

Het sluitstuk van de avond is een unieke 6-daagse tijgersafari voor 2 personen in India. De reis brengt u naar Kanha National Park in de tijgerstaat van India. Eén van de grootste en mooiste nationale parken en een ideaal leefgebied voor zowel tijgers als hun prooi.

Deze safari wordt geveild als blind bod en alle opbrengsten hiervan komen ten gunste van de FIN. Zo kunnen zij in de toekomst nog meer natuur beschermen!

Meer informatie over de veiling kunt u vinden op de website van de FIN of u kunt contact opnemen met Annemiek van Gijn van All for Nature Travel via het contactformulier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.