De mooiste wildlife reizen in Europa

Denkt men aan wildlife en safari’s, dan denkt men al snel aan verre landen en tropische bestemmingen. Echter Europa heeft ook heel veel te bieden op het gebied van wildlife. Het is een kwestie de juiste tijd en de juiste plaats. Onze ervaren specialisten en natuurbeschermers doen de rest:

  • Wist u dat de blauwe vinvis op zijn migratieroute in april en mei ook de Azoren aandoet?
  • Wist u dat het zo goed gaat met de Iberische lynx in Spanje dat hij regelmatig wordt gezien op onze fotosafari in mei?

Iberische lynx door Marten van Dijl

  • En wist u dat u in Zweden beren kunt observeren in de vrije natuur? Juni en augustus zijn de beste maanden voor een berensafari.
  • In januari zorgt een bijzonder natuurfenomeen voor excellente ‘sightings’ van orka’s en bultruggen voor de kust van Noorwegen; de haringtrek.
  • April is de beste maand om Spitsbergen op een wel heel bijzondere manier te ontdekken: Verkenning per Ski & Hondenslee.

Speciaal voor de mensen die dit jaar liever iets dichter bij huis blijven, hebben wij onze reizen naar de mooiste wildlife gebieden van Europa op een rijtje gezet. Klikt u op de linkjes hierboven. Op deze reizen bent u in een select gezelschap en krijgt u een bevoorrecht inzicht in natuurbescherming voor een nog betere wildlife-ervaring. Wij kunnen de reizen ook op maat voor u uitwerken in een periode die u beter past.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.