Unieke duikreis met de Galapagos Conservation Trust

Bent u een ervaren duiker en heeft u altijd al de Galápagoseilanden willen bezoeken? Dan is dit uw kans.

Deze unieke duikreis is opgezet in samenwerking met de Galapagos Conservation Trust. U reist naar deze beroemde beroemde archipel in de tijd dat zich hier de meeste walvishaaien verzamelen op hun migratieroute. Nog steeds is veel te weinig over deze imposante en vriendelijke reuzen bekend. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar de reden van hun bezoek aan deze eilanden. Jonathan Green is de walvishaaispecialist van dit moment en hij begeleidt u op deze reis en zal ook diverse lezingen geven. Een gedeelte van de reissom komt ten gunste van dit onderzoek.

walvishaai Galapagos

Deze Galápagos archipel is één van ’s werelds meest bijzondere wildlife bestemmingen en te vinden op de lijst van UNESCO Werelderfgoed. In 1835 zette Charles Darwin voet aan wal op de eilanden van de Galápagos. Zijn bevindingen en publicaties waren de basis voor de evolutietheorie. Nog steeds blijven de Galápagoseilanden een levend laboratorium voor evolutie, waar vogels en dieren geen angst kennen voor mensen. De archipel bestaat officieel uit 13 eilanden die ieder hun eigen biodiversiteit kennen. Als onderdeel van deze reis doet u 5 eilanden aan en maakt u 20 duiken, waaronder ook 15 rond de Wolf & Darwin eilanden; de beste duikspots ter wereld.Humboldt Explorer

Naast de walvishaaien zult u zeker ook  zeeleeuwen, zeeschildpadden, hamerhaaien, mantaroggen, vele andere soorten haaien en zeezoogdieren zien. De overvloed aan grote zeedieren is verbazingwekkend en op vrijwel iedere duik zult u meer dan 100 van deze dieren zien. U gaat echter ook aan land om reuzenschildpadden, zeeleguanen en vele verschillende soorten vogels te observeren.

Galapagos zeeleguaan

U kunt zich nu inschrijven voor deze internationale 10-daagse groepsreis voor maximaal 15 personen. Vertrek 28 augustus t/m 6 september 2016. Reissom €5295,- p.p., exclusief internationale vlucht naar Guayaquil, Ecuador. Wilt u meer weten? Vraag dan het uitgebreide dagprogramma op via info@allfornature.nl

Wij kunnen uw verblijf in Ecuador graag uitbreiden met een langer verblijf op de Galápagos of een extensie naar de Amazone, de Andes of het nevelwoud. Ook uw vluchten boeken wij graag.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.