Het Wildlife Film Festival is van 27 t/m 30 oktober

Het Wildlife Film Festival van 27 t/m 30 oktober

Na het succes van vorig jaar, toen dit filmfestival voor het eerst in Nederland werdlogo wildlife film festival 2016 geïntroduceerd, vindt het Wildlife Film Festival nu plaats op 27, 28, 29 en 30 oktober plaats in Rotterdam. Gedurende 4 dagen worden er meer dan 80 fantastische natuurdocumentaires getoond, een walhalla voor natuurliefhebbers. Films als De Levende Rivier van Ruben Smit, Light on Earth van sir David Attenborough worden hier voor het eerst getoond. De meeste van de bestemmingen zijn ook met All for Nature Travel te bereizen en wij wensen u dan ook veel inspiratie!

Hier vindt u meer informatie over het festival. De voorverkoop start 1 oktober en wees er vroeg bij want vol is vol…..

All for Nature Travel geeft 10 vrijkaarten weg voor de film Vanishing Kings-Lions of the Namib op zaterdag 29 oktober om 17:20 uur. Alleen voor de eerste 10 klanten die zich aanmelden via info@allfornature.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags . Bookmark de permalink.