Ontmoet ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Breda

Ontmoet ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Bredabeurs-bijzondere-reizen-breda

Op 21 en 22 januari wordt Beurs voor Bijzondere Reizen voor het eerst georganiseerd in Breda. Het decor is de historische Grote Kerk en All for Nature Travel heeft hier een stand. Op deze beurs vindt u geen massatoerisme maar selectief gekozen kwaliteitsreizen, helemaal in lijn met onze mooiste wildlife reizen.

De reizen van All for Nature Travel bieden u de mooiste wildlife ervaring en dragen bij aan natuurbescherming. U reist op comfortabel niveau en verblijft bij onze kleinschalige, duurzame lodges terwijl gespecialiseerde natuurgidsen met u op zoek gaan naar het dierenleven in de ongerepte natuur.

Wij verwelkomen u dan ook graag in de Grote Kerk. Wij staan op standnummer 6, bij de ingang naar rechts. Op zaterdag 21 januari is de beurs geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Het is goedkoper om uw entreekaart vooraf online te bestellen.

Presentatie: Wildlife in India, ontmoet de ‘Big 7’!
Wij nodigen u daarnaast graag uit om aanwezig te zijnTijger Kanha National Park bij de presentatie van professioneel fotograaf en journalist Mark Lieffers. Hij vertelt u over zijn ervaringen in India als wildlifebestemming. Slechts weinigen realiseren zich wat een fantastische natuur en rijkdom aan dierenleven India te bieden heeft. Overweegt u om nog een keer op tijgersafari te gaan, dan is deze presentatie zeker aan te raden.

Presentatie: Wildlife in India, ontmoet de “Big 7”!
Zaterdag 21 januari  16:00 -16:25 uurmemorie spel
Locatie: Grote Kerk Zaal A

Beursaanbieding
Boekt u op de beurs een reis naar de Azoren dan krijgt u van ons een leuk memoriespel cadeau van alle walvissen & dolfijnen die rond Pico voorkomen. Onze klanten die al naar de Azoren zijn geweest kunnen ook gratis een spel afhalen op de stand.

Beurskorting groepsreizen
Sri Lanka Land van Olifanten Vertrek 2 september Van €2995,- voor €2895,-
India Wildlife of the West Vertrek 10 november Van €4995,- voor €4895,-
Italië Bruine Beren van Abruzzo Vertrek 11 juni Van €675,- voor €625,-

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.