Nieuw! De All for Nature Travel app voor onze reizigers

All for Nature introduceert de All for Nature Travel app

Speciaal voor onze reizigers introduceert All for Nature per 1 januari dit jaar de All for Nature Travel app. Een handige app die onze reizigers gratis na boeking en voor vertrek kunnen downloaden op hun telefoon of tablet. Wij zijn er trots om deze applicatie als één van de eerste reisorganisaties in Nederland aan onze klanten te kunnen aanbieden.

Uw reisdocumenten overzichtelijk in één appVamoos All for Nature Travel app
Met deze app heeft u altijd en overal uw reisdocumenten en uw dagprogramma bij de hand. Dus niet meer scrollen door uw e-mail, op zoek naar al uw reisinformatie. En bovendien sparen wij zo het milieu doordat de vouchers en documenten niet meer geprint hoeven te worden.

Ook het weer, Google maps en onze achtergrondinformatie over natuurbescherming en het land vindt u terug in deze app en heeft u altijd bij de hand. Ook als u geen WIFI-verbinding heeft kunt u bij al uw reisinformatie!

En de app blijft altijd bestaan op uw telefoon, dus u kunt hem ook als reisverslag gebruiken en eigen opmerkingen en foto’s toevoegen en delen met uw medereisgenoten. Uw reis begint als u de app opent……

PS: De app maakt gebruik van de Vamoos Travel app software en is beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android mobiele telefoons en tablets.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , . Bookmark de permalink.