Ontmoet ons op de Beurs voor Bijzondere Reizen in Breda

beurstand_breda_2017Op 20 en 21 januari 2018 wordt de Beurs voor Bijzondere Reizen weer georganiseerd in de Grote Kerk in Breda. U bent van harte welkom op de stand van All for Nature Travel. Wij bespreken graag uw plannen voor uw volgende wildlife reis. breda_banner3

Op deze beurs vindt u geen massatoerisme maar selectief gekozen kwaliteitsreizen, helemaal in lijn met onze mooiste wildlife reizen. De reizen van All for Nature Travel bieden u de mooiste wildlife ervaring en dragen bij aan natuurbescherming. U reist op comfortabel niveau en verblijft bij onze kleinschalige, duurzame lodges terwijl gespecialiseerde natuurgidsen met u op zoek gaan naar het dierenleven in de ongerepte natuur.

Wij zien u graag op onze stand, nummer 6, bij de ingang naar rechts. Op zaterdag 20 januari is de beurs geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. Het is goedkoper om uw entreekaart vooraf online te bestellen.

Presentaties fotografie reizen – Canada en India – met Martin van Lokven
Wij nodigen u daarnaast graag uit om aanwezig te zijn bij een kleine workshop van professioneel fotograaf Martin van Lokven. Hij geeft tips over wildlife fotografie en vertelt u over zijn ervaringen in Canada en India. Wilt u altijd nog een keer grizzlyberen zien vissen op zalm of op tijgersafari te gaan? Of alleen uw eigen wildlife foto’s verbeteren? Dan zijn deze (gratis) presentaties zeker aan te raden.

Presentatie Wildlife Fotografie met toelichting op Beren & Zalm fotoreis in Canada
20 en 21 januari  16:00 -16:25 uur
Locatie: Grote Kerk – Room 2

Presentatie Wildlife Fotografie met toelichting op de Tijger Fotografiereis in India
20 en 21 januari  16:30 -16:55 uur
Locatie: Grote Kerk – Room 2

Beursactie
Boekt u op de beurs één van de volgende groepsreizen, dan krijgt u €100,- korting!

India Wildlife of the West
Sri Lanka: Land van Olifanten
Italië: Bruine Beren van Abruzzo (met €50 korting!)

Meer weten over de Beurs voor Bijzondere Reizen

Young tigress Kanha India - Copyright Martin van LokvenGrizzlybeer

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.