All for Nature sponsort Dag van de Natuurveiling op 4 oktober

Ook dit jaar organiseert GlobeGuards op Werelddierendag 4 oktober al weer de 8e Dag van de Natuur veiling in Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.  Op deze Dag van de Natuur worden unieke natuurbelevenissen geveild die aangedragen zijn door de leden van GlobeGuards. De opbrengst van deze veiling is voor veel van de leden een heel belangrijke inkomstenbron om hun natuurbeschermingsactiviteiten voort te kunnen zetten.

Dag van de Natuur veiling GlobeGuards

In het totaal worden 30 unieke belevenissen geveild onder het genot van een feestelijk diner in Burgers’ Zoo. Een high tea met Jane Goodall, een gepersonaliseerde workshop dierengedrag voor 12 personen in Burgers Zoo, of een dineren bij Herman den Blijker zijn toch zeker items die ook u zullen aanspreken.

Op deze manier krijgen onze leden de inkomsten die ze hard nodig hebben en heeft u een leuke avond met de mogelijkheid om nog meer unieke belevenissen aan te schaffen. De veilingmeester is de TV-persoonlijkheid Willem Reimers en Meindert Brouwer, schrijver van het boek African Forests Forever is onze eregast. Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem en All for Nature Travel ondersteunen dit evenement al jaren en doen hun best om een optimale ambiance te creëren voor de veilingbezoeker.

Bent u geïnteresseerd om de natuurbescherming te ondersteunen en fors te bieden op de unieke veilingitems? Meldt u zich aan via info@allfornature.nl of kijkt u op de website van GlobeGuards.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.