All for Nature is ‘Best Wildlife Tour Operator’!

All for Nature ontvangt TOFTigers ‘Best International Wildlife Touroperator Award’

Op 27 september zijn in Delhi de TOFTigers Wildlife Tourism Awards uitgereikt.Tijger ovv All for Nature Travel Een feestelijk evenement dat iedere twee jaar wordt herhaald om vooruitstrevende bedrijven en personen te belonen voor hun inspanningen op het gebied van duurzaam toerisme en natuurbescherming. Er zijn negen verschillende categorieën. De doelstelling van TOFTigers is er op gericht om duurzaam toerisme door te voeren in de reisindustrie in India en Nepal om zodoende de tijger en zijn leefgebied te beschermen. Natuurbescherming werkt als lokale mensen inkomsten krijgen uit het behoud van die natuur. Duurzaam toerisme zorgt voor deze inkomsten. En dat is hard nodig want er zijn volgens de laatste tellingen nog maar 2200 tijgers over in India.

All for Nature Travel wordt met deze award erkend als Best International Wildlife Touroperator. Een grote prestatie voor een kleine onderneming. “Wij zijn er dan ook ontzettend trots op dat onze inspanningen op deze manier worden gewaardeerd. We bieden wildlife reizen aan over de hele wereld, maar de tijger heeft voor altijd een speciaal plaatsje in mijn hart,” aldus Annemiek van Gijn, oprichter van All for Nature Travel. “Ik zag 18 tijgers op mijn eerste safari in India, niet veel later richtte ik All for Nature Travel op”.

All for Nature wint de award Best Wildlife Touroperator

Volgens Julian Matthews, voorzitter van TOFTigers, is All for Nature Travel een van de weinige reisorganisaties die duurzaam toerisme en natuurbescherming vanaf het ontstaan in hun missie hebben omarmd. “Met de inspanningen die All for Nature Travel doet om de reiziger naar India bewust te maken en de reisindustrie te beïnvloeden hebben zij deze award zeker verdiend,” aldus Julian Matthews.

Lees meer over deze uitreiking van de TOFTigers Wildlife Tourism Awards 2018  en alle winnaars in de andere categorieën.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.