Sediba Luxury Safari Lodge - Waterberg - Zuid-Afrika

Sediba Luxury Safari Lodge ligt in het Welgevonden Game Reserve, dat onderdeel uitmaakt van het grotere Waterberg Biosphere Reserve. Het Welgevonden Game Reserve beslaat meer dan 37.000 hectare en is de thuisbasis van een grote hoeveelheid wildlife, met meer dan 60 soorten zoogdieren,  waaronder de Big Five,  en meer dan 300 vogelsoorten. Goed om te weten is dat het reservaat malariavrij is en op 3,5 uur rijden van Johannesburg afligt.

Sediba Luxury Safari Lodge bestaat uit twee uitstekende lodges, Sediba Rock Lodge en Sediba Mountain Lodge. Beide lodges bieden een top-safari ervaring en zijn onlangs compleet gerenoveerd. Duurzaamheid stond daarbij centraal.

Sediba Rock Lodge ligt in een vallei, gekenmerkt door zijn rotsachtige landschap tussen de groene bergen. Tien ruime tweepersoons suites hebben elk een eigen zit- en eethoek, en-suite badkamer en buiten een uitnodigende verwarmde jacuzzi met uitzicht over de uitgestrekte heuvels. Ook een spa, sauna, fitnessruimte, zwembad en een traditionele ‘boma’ ontbreken niet.

Sediba Mountain Lodge ligt bovenop een plateau, met spectaculair uitzicht over de omringende wildernis. Het biedt een intiemere sfeer dan de Rock Lodge en heeft een infinity-pool. Ook hier kunt u rond de traditionele ‘boma’ napraten over uw safari’s. De lodge beschikt over vier ruime tweepersoonssuites en een gezinssuite. De suites hebben dezelfde faciliteiten als bij de Sediba Rock Lodge.

Reizen die u kunt combineren met deze bijzondere overnachting

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner