Drenmo Lodge - Himalaya - India

Drenmo Lodge is de allereerste exclusieve lodge in het westen van Ladakh in India en gewijd aan de bruine beer van de Himalaya oftewel de Isabelbeer. De lodge ligt in het afgelegen Holiyal-dorp in de Mushkow-vallei en het is de beste locatie in India om deze zeldzame diersoort te zien. Zelfs vanuit uw kamerraam!
De lodge is gevestigd in een voormalig woonhuis dat helemaal gerenoveerd is met moderne voorzieningen én  met details van traditionele architectuur. Een perfecte plek om naar terug te keren na lange uren beren spotten. De lodge heeft een eigen berenonderzoeker/gastheer om die u graag informeert over het onderzoek. Lees hier ook de blog van onze wildlife spotter die ter plaatse was.

De regio wordt geconfronteerd met een ernstig human-wildlife conflict en de Drenmo Lodge zet zich in om deze negatieve houding van de lokale bevolking ten opzichte van de bruine beer te veranderen door hen economische voordelen te bieden door middel van toerisme. Zij proberen conflicten te verminderen en de Himalaya bruine beer te beschermen.
In april en november kan deze lodge gecombineerd worden met de reis naar de sneeuwluipaard in Ladakh.

Reizen die u kunt combineren met deze bijzondere overnachting

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner