The Long Run

All for Nature Travel maakt deel uit van het internationale, toeristische netwerk van The Long Run. Het netwerk verbindt een groeiende gemeenschap van bestemmingen, bedrijven en organisaties, die zich hard maken voor een duurzame toekomst van onze planeet.

The Long Run is opgericht door de Duitse non-profit Zeits Foundation. De missie van Zeits is om wereldwijd duurzame, ecologische en sociaal verantwoorde projecten en bestemmingen te creëren en te ondersteunen. Een langdurige impact wordt gerealiseerd door een integrale aanpak gericht op de 4C’s: conservation, community, culture and commerce.

Behalve reisorganisaties zoals All for Nature Travel, zijn er ook accommodaties die deze missie onderschrijven en onderdeel zijn van The Long Run, als één van de Global Ecosphere Retreats. Bijvoorbeeld Grootbos Garden Lodge die u in onze Walvisssafari in Zuid-Afrika vindt. Of het Ecocamp Patagonië, opgenomen in onze Chili reis Poema’s in Torres del Paine. Ook de Refúgio Ecológico Caiman in Brazilië is één van de Global Ecosphere Retreats. Deze vindt u in de reis Jaguars of the Pantanal. 

Lees meer over The Long Run