India: Tigers of Tadoba

“Ik heb een fantastische vakantie gehad. Alles klopte. Ik heb zeer veel dieren gezien. Niet alleen maar tijgers, maar ook de Indische wolf en een kill door wilde honden.” Ingrid Ouwerkerk

  • Ga op safari in het park dat de meeste ‘tiger sightings’ heeft van India; Tadoba Andhari Tiger Reserve
  • U verblijft 6 dagen in het tijgerreservaat en gaat acht keer op ‘game drive’
  • Grote kans om ook de luipaard, de wilde hond of de lippenbeer te zien
  • Draag bij aan de bescherming van de tijger door middel van duurzaam toerisme
  • 7-daagse tijgersafari, vertrek het het jaar door, € 2295,- per persoon

Uw natuurreis in het kort:
Tadoba Andhari Tiger Reserve in India, vrijwel niemand in Nederland kent het en het is een parel op het gebied van tijgerbescherming. Niet alleen is het hét park met de meeste tijger ‘sightings’ van India, de natuur en het toerisme zijn hier ook nog heerlijk ongerept.
Tadoba ligt in de Mohurli heuvels van Maharashtra. Gedomineerd door teakbossen en bamboe is het landschap afwisselend met steile klippen, grotten, moerasgebieden, meren en rotsachtige stroomversnellingen. Het biedt een schaar aan biodiversiteit met als belangrijkste inwoner de tijger, echter ook andere bedreigde dieren hebben hier hun thuis: de luipaard, de lippenbeer, de Indiase wilde hond en de gaur, een wild rund dat niet te verwarren is met de wilde Aziatische buffel.

U vliegt aan op Mumbai of Delhi en de benodigde hotelovernachtingen, binnenlandse vluchten en transfers zijn bij de reissom inbegrepen. U wordt ondergedompeld in de natuur van India en haar dierenleven en gaat naar hartelust op safari!

Bijzonder overnachten op uw natuurreis
Svasara Jungle LodgeSvasara Jungle Lodge: Deze kleinschalige luxe lodge staat goed aangeschreven bij TOFTigers en is bekend om zijn goede natuurgidsen. Iedere avond wordt er een presentatie gehouden door een natuurgids. De 12 kamers zijn ruim opgezet en modern ingericht. Neemt u zeker ook een kijkje in de vlindertuin. Lees hier de ervaringen van andere reizigers met deze accommodatie op Tripadvisor.

Met deze reis ondersteunt u TOFTigers.All for Nature Travel genomineerd door TOFTigers als WildlifeTouroperator 2014

Reisperiode:
Tadoba Andhari Tiger Reserve is het hele jaar door geopend. De beste reistijd valt in de eerste vier en laatste drie maanden van het jaar i.v.m. de regentijd.

Reissom 7-daagse privésafari: (bij 2 personen)
Vanaf € 2295,- per persoon, op basis van een tweepersoonskamer, exclusief internationale vluchten. Inclusief hotelovernachtingen in Delhi of Mumbai, alle transfers, interne vlucht, parkfee’s, 8 ‘game drives’ en alle maaltijden in Svasara.

Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma.
Wij adviseren om 6 dagen in Tadoba te zijn om de kans te optimaliseren dat u de tijger ziet. Het is uiteraard altijd mogelijk om korter te blijven en de prijs aanzienlijk te verlagen als dat beter uitkomt met de rest van uw programma. Deze reis is zeker ook met andere parken te combineren. Wij werken graag een reis op maat voor u uit. Kijk ook bij de Ultieme Tijgersafari of de India Big 5 Safari. Ook de vluchten of een eventuele extensie naar bijvoorbeeld de Taj Mahal, Jodhpur of Jaipur verzorgen wij graag.

Filter de reizen hier op een andere vertrekmaand of bestemming (zie linkerkolom).